Vacature Planner (40 uur)

 In Vacature

Wij zijn op zoek naar een gedreven Planner die een cruciale rol zal spelen in het realiseren van onze bedrijfsdoelstellingen. Als Planner ben je de regisseur van ons planningsproces, waarbij je zorgt voor een soepele coördinatie van onze medewerkers, huisvesting en transport. Je werkt nauw samen met diverse belanghebbenden en zorgt ervoor dat onze activiteiten op een kosteneffectieve en wettelijk conforme manier worden uitgevoerd.

De dagelijkse uitdagingen
Iedere dag begint met het plannen van onze medewerkers, die essentieel zijn voor het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten. Je zorgt ervoor dat de juiste mensen op de juiste plaats zijn, met de benodigde middelen en huisvesting om hun werk te doen.

In deze rol ben je de eerste lijn bij het oplossen van operationele problemen die zich kunnen voordoen bij onze medewerkers. Jij bent degene die snel en effectief reageert op onverwachte gebeurtenissen om ervoor te zorgen dat onze activiteiten soepel blijven verlopen.

Je communiceert actief met onze opdrachtgevers, bespreekt de definitieve planning met hen en bent het aanspreekpunt voor eventuele afwijkingen. Het is jouw taak om eventuele klachten te minimaliseren en het klantenportaal up-to-date te houden.

Het team
Je werkt samen in een team van planners en een coördinator om een vlotte uitvoering van de dagelijkse planning te waarborgen. Het opbouwen van een sterke band met je team is cruciaal, vooral voor situaties waarin snel handelen nodig is.

Je houdt een scherp oog op operationele uitdagingen die zich kunnen voordoen, of het nu gaat om mensen of middelen, en zorgt voor tijdige oplossingen om verstoringen in toekomstige diensten te voorkomen. Als vragen of problemen van medewerkers opkomen, ben jij degene die de juiste afdelingen raadpleegt om ervoor te zorgen dat zij de antwoorden krijgen die ze nodig hebben.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de afwezigheidsplanning in MSF in verband met verlofaanvragen en anticipeer je hierop.

Jouw Succesfactoren
Om succesvol te zijn in deze rol, voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding in de richting logistiek/productie/transport en meerdere jaren relevante werkervaring.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, en daarnaast spreek je ook nog een woordje Duits en Frans.
  • Je hebt een analytische geest en kunt cijfermatige gegevens effectief gebruiken om beslissingen te nemen.
  • Stress is voor jou geen probleem, en je bent in staat om snel te schakelen in ad-hocsituaties.
  • Je communiceert helder en effectief, met een positieve instelling en een creatief oplossingsvermogen.
  • Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend, en je bent gewend om te werken in een dynamische en hectische omgeving.

Heb jij de passie, ervaring en competenties om onze Planner te worden? Solliciteer vandaag nog en help ons om onze bedrijfsdoelen te bereiken. Samen streven we naar succes en groei!

We ontvangen graag jouw motivatie en cv via recruitment@moonengroup.com.