Vimo Vastgoed is een investeringsmaatschappij in onroerend goed, zowel bedrijfspanden als particuliere woningen / appartementen.

Onroerend goed voor dochterbedrijven.

Vimo Vastgoed investeert in onroerend goed, met name in bedrijfspanden. De focus ligt daarbij vooral op huisvesting voor de bedrijven die onderdeel uitmaken van Moonen Group of Companies. We spelen snel en adequaat in op de behoefte van onze dochterbedrijven. Jarenlange ervaring, oog voor service en kwaliteit en een uitstekende kennis van de vastgoedmarkt staan daarvoor garant. Momenteel beheren we een aantal panden in Nederland, België en Duitsland.

Huisvesting voor medewerkers.

Vimo Vastgoed huurt of koopt huizen in de nabijheid van locaties waar productiekrachten van International Poultry Services (IPS) en PrismaWorx werkzaam zijn. Zowel in Nederland, België als in Duitsland. Als opdrachtgever plukt u hiervan ook de vruchten. Op en neer rijden is voor onze productiekrachten tijdrovend en energieverslindend. Met eigen huisvesting voelen ze zich niet alleen thuis in een vreemde omgeving. Ze zijn daardoor ook gemotiveerder en werken productiever.

Kennismaken? Bel of mail voor een afspraak.