Over MGC

Moonen Group of Companies (MGC) vormt een unieke combinatie van bedrijven, elk met hun eigen specialisme.

Moonen Group of Companies beschikt over één centrale organisatie in de vorm van het Shared Service Center MGC. Vanuit deze entiteit worden alle bedrijven van de groep op het gebied van financiën, ICT, marketing, HR en facilitaire zaken ondersteund. De samenwerking tussen de verschillende bedrijven binnen MGC biedt diverse synergetische voordelen. Het delen van kennis en ervaring is echter het belangrijkste aspect om synergie tussen de MGC bedrijven te stimuleren en daarmee commerciële kansen beter te benutten.

Alle bedrijven streven eenzelfde doel na, namelijk de klant zo goed mogelijk van dienst zijn. Dat kan door het verbeteren van de (productie)processen tot het compleet ontzorgen van de klant. Alles tegen een betaalbare prijs met een optimale service.

Als opdrachtgever, werknemer of relatie plukt u de vruchten van deze unieke kruisbestuiving. Niet alleen profiteert u van onze jarenlange ervaring en specifieke kennis in de afzonderlijke branches. Ook de schaalvoordelen van een centraal wagenpark, een centrale inkoop en het Shared Service Center MGC pakken gunstig voor u uit.

Kennismaken? Bel of mail voor een afspraak.

Historie van MGC

Moonen Group of Companies is een conglomeraat van bedrijven met oprichter/eigenaar Vitor Moonen als gemeenschappelijke deler. Om een beeld te schetsen van de ondernemingen die in de loop der jaren opgezet zijn en onderdeel uitma(a)k(t)en van MGC kunt u hieronder een tijdlijn terugvinden.

Specifieke informatie over de ondernemingen is onder het kopje bedrijven te vinden.


Picture

Start Moonen Group of Companies (MGC)

Ondersteunt alle bedrijven van de groep op gebied van financiën, ICT, marketing, HR en facilitaire zaken.

1993

Picture

Start International Poultry Services (IPS)

Professionele partner voor het vangen en verladen van bedrijfspluimvee en levert hiervoor laadploegen en loaders. Gespecialiseerd in vleeskuikens.

1993

Picture

Start Wisbroek

Ontwikkelt en levert bijzonder voer voor bijzondere vogels. Ontwikkeld voor dierentuinen en professionele (particuliere) kwekers.

2000

Picture

Start Irmato

Irmato is opgericht als een multidisciplinair ingenieurs- en adviesbureau voor machinebouw en industriële automatisering.

2003

Picture

Start PrismaWorx

Voorziet in flexibele en fysieke arbeidsbehoefte. Als betrouwbare partner volledig verantwoordelijk voor de personele bezetting van arbeidsintensieve processen. Flexibel maatwerk, zowel op uitzend- als projectbasis.

2006

Picture

Start FieldAssist

Mobiele field service software voor bedrijven die actief zijn in installatie, service of onderhoud om digitaal werkorders aan te nemen, plannen, toewijzen aan buitendienst-medewerkers en af te handelen.

2006

Picture

Start Vimo Investments

Beheer en financiering van wagen- en machineparken.

2006

Picture

Start Vimo Vastgoed

Investeringsmaatschappij in onroerend goed, zowel bedrijfspanden als particuliere woningen / appartementen.

2007

Picture

Overname VMB Bouw

VMB Bouw was voorheen Weerens bouwbedrijf BV en werd overgenomen door Vitor Moonen in 2012.

2012

Picture

Verkoop VMB Bouw

VMB Bouw is in 2014 verkocht aan Aannemersbedrijf Vincent van Buuren.

2014

Picture

Verkoop Irmato

Irmato werd op 29 mei 2015 verkocht aan Strong Root Capital.

2015