Wisbroek, the best recipe for your bird

Wisbroek ontwikkelt en levert bijzonder voer voor bijzondere vogels. Alle voersoorten worden met de uiterste zorg voor vogel en natuur ontwikkeld en uitvoerig getest in het eigen Research & Development Center. Middels een intensieve bijdrage aan professionele kweekprogramma’s draagt Wisbroek een steentje bij aan het behoud van de meest uiteenlopende vogelsoorten. Wisbroek voersoorten zijn geschikt voor zowel hobbymatig als grootverbruik bij (particuliere) kwekers en dierentuinen.

Research & Development Center

Wisbroek beschikt over een eigen Research & Development Center met hoogwaardige voorzieningen. Wisbroek is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe voeders, in samenwerking met private breeders, nutritionisten, dierenartsen en vooraanstaande dierentuinen.

De eerste initiële testen vinden altijd plaats bij Wisbroek. Tezamen met nutritionisten en deskundigen wordt onderzoek verricht om de voeding in gevangenschap tot een uitgebalanceerd niveau te brengen omdat dit een basis is voor de gezondheid van het dier. Nieuw voer wordt altijd eerst minimaal 1 jaar getest bij Wisbroek.

Logo Wisbroek
Wisbroek voerzakken

Kweekcentra

Wisbroek heeft, in samenwerking met diverse specialisten, één van de meest moderne, toonaangevende kweekcentra ter wereld opgezet voor zeldzame vogels. Het merendeel van deze prachtige vogels is uiterst zeldzaam en afnemend in aantal. Wisbroek tracht door kweek en onderzoek een positieve bijdrage te leveren om met uitsterven bedreigde vogelsoorten voor de toekomst te behouden.

Opleiding & scholing

Tevens draagt Wisbroek bij aan opleiding en scholing. Vogelverzorgers worden opgeleid bij Wisbroek en regelmatig worden rondleidingen voor scholen georganiseerd om zo te proberen de jeugd te interesseren voor deze vogels en het milieu.

Wisbroek is een jonge en dynamische organisatie, ondersteund door een ploeg van enthousiaste mensen met de meest uiteenlopende opleidingen en interesses. Allen dragen echter het dierenwelzijn, de vermeerdering van deze vogels en het overleven van deze soorten hoog in het vaandel.

Meer weten over Wisbroek? Bekijk de website!