Vacature Facility and Inspection Worker (40 uur)

 In Vacature

Ben jij een handige alleskunner? Lees dan verder.

Als Facility and Inspection Worker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en in goede banen leiden van alle werkzaamheden die horen bij het onderhouden van onze huisvesting voor onze medewerkers. Daarnaast ondersteun je je collega’s bij (interne) verhuizingen en aanpassingen binnen de huisvestigingen.

Dit houdt onder meer in:

🛠️ Klussen
Je verricht zelfstandig kleine klussen binnen onze huisvestigingslocaties in Nederland en België. Voorkomende werkzaamheden kunnen zijn; vervangen van deurslot, verven van huis, oplossen van sanitaire problemen en lampen vervangen.

🏠Inrichten
Door de groei van onze organisatie zijn er veel (interne) verhuizingen. Hierbij ondersteun je bij het inrichten van (nieuwe) huizen. Een goede fysieke gesteldheid is hierbij van belang.

🔍Controle
Je werkt actief mee aan het bijhouden en optimaliseren van de huisvestigingslocaties. Hierbij bewaak je de conditie van de huizen en geeft daar waar nodig aan waar aanpassingen/reparaties gedaan moeten worden. Tevens waak je er voor dat je alle benodigde materialen beschikbaar hebt op het moment dat je werkzaamheden gaat verrichten.

📋Plannen
Je houdt overzicht over de eigen werkzaamheden en wijst tijdig op eventuele benodigde noodzakelijke werkzaamheden. De nieuwe werkzaamheden bespreek je met je leidinggevende waarna je ze voorbereidt en inplant. Je signaleert tijdig obstakels en bespreekt de te nemen oplossing.

Wie ben jij?
Jij bent voor ons de juiste persoon als je aan de volgende criteria voldoet:

  • Je hebt relevante ervaring en/of affectie met klussen
  • Je kunt nauwkeurig werken
  • Je bent flexibel, punctueel en servicegericht
  • Je bent betrouwbaar en integer
  • Je stelt je proactief op
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Reageer dan snel via recruitment@moonengroup.com.