Interman Engineering neemt activiteiten FieldAssist over van Moonen Group of Companies

 In Nieuws

Bastiaan Anink neemt het stokje over van Vitor Moonen en gaat voor innovatie.

Na een periode van ruim 10 jaar onderdeel te zijn geweest van Moonen Group of Companies komen de activiteiten van FieldAssist niet meer voor in de corporate strategie en visie 2020. Daarom is besloten op zoek te gaan naar een nieuwe eigenaar voor de ontwikkelaar van field service management software. Dat heeft ertoe geleid dat Bastiaan Anink het stokje overneemt van Vitor Moonen.

De activiteiten van FieldAssist zijn met ingang van 2 februari 2018 overgenomen door Interman Engineering BV. De overname is effectief vanaf 1 januari j.l.

De merk- en productnaam FieldAssist wordt voortgezet onder de naam ‘Aiming Field Service’, als onderdeel van Interman Engineering BV. In de praktijk betekent dit dat de werkzaamheden van FieldAssist worden voortgezet door het vertrouwde team software ontwikkelaars.

Interman Engineering heeft de ambitie om FieldAssist verder te ontwikkelen. Hiertoe zal de komende tijd onder andere geïnvesteerd worden in ontwikkelcapaciteit met als doel om de FieldAssist software op een hoger plan te tillen. Zo blijft de markt ook in de toekomst voorzien van de beste field service management software.

Over Interman Engineering

Sinds de oprichting in 1996 is Interman Engineering actief op het vlak van nieuwbouw en onderhoud van (proces)installaties. De laatste jaren richt het zich volledig op innovatieve manieren om onderhoud hiervan beter voorspelbaar en efficiënter te maken. Interman Engineering is actief in het Printed Electronics Eco-System en is partner in het Dutch Fieldlab CAMPIONE.

Over Moonen Group of Companies

De afgelopen vijfentwintig jaar is Moonen Group of Companies van oprichter / eigenaar Vitor Moonen uitgegroeid tot een conglomeraat van bedrijven. “Met de overname van FieldAssist door Interman ben ik er van overtuigd dat zowel het personeel als de software de juiste aandacht krijgt om een succesvolle toekomst tegemoet te zien. De overname past binnen de strategie en visie 2020 van Moonen Group of Companies, waarbij de activiteiten van FieldAssist niet meer tot de kern behoren.”, aldus Vitor Moonen.

Voor meer informatie:
Bastiaan Anink
anink@aimingtools.com
+31(0)495 462 370 / +31(0)6 1602 2577