Vacature Sr. Support Employee (40 uur)

 In Nieuws, Vacature

Als Sr. Support Employee ben je de spil in het proces van warm verwelkomen en ondersteunen van nieuwe medewerkers. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de ontvangstprocedure, het beheren van woonlocaties, het organiseren van vervoer en het onderhouden van communicatie met onze medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Coordinator Planning & Support en werkt nauw samen met de medewerkers die zich op jouw toegewezen locaties bevinden.

Wat ga je doen?

🙋 In de rol van beheerder van woonlocaties heet je nieuwe medewerkers van harte welkom op de locatie en zorg je ervoor dat ze op de hoogte zijn van de geldende huisregels. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat deze regels worden nageleefd en om de medewerkers te begeleiden wanneer ze de locatie verlaten, zodat alle bedrijfsmiddelen correct worden ingeleverd en de eindafrekening klopt. Als er sprake is van schendingen van de huisregels, rapporteer je dit.

🛠️Naast het beheren van de woonlocaties voer je inspecties uit en ben je verantwoordelijk voor klein onderhoud. Je inspecteert de woonlocaties volgens de vastgestelde normen en legt je bevindingen vast in inspectierapporten. Ook voer je inspecties uit op de vervoers- en bedrijfsmiddelen die op jouw locaties aanwezig zijn. Eventuele gebreken rapporteer je direct, en je voert zelf kleine reparaties, schoonmaak en onderhoud uit. Daarnaast zorg je ervoor dat de benodigde bedrijfsmiddelen altijd beschikbaar zijn op de verblijflocatie.

🚗Voor wat betreft het vervoer ben jij degene die ervoor zorgt dat medewerkers op het werk aankomen, zelfs als de planning no-shows heeft gemeld. Je begeleidt medewerkers naar belangrijke afspraken voor registratiedoeleinden en je bent proactief in het signaleren van eventuele problemen die medewerkers kunnen verhinderen om aan het werk te gaan. Ook draag je zorg voor het schoonmaken en onderhouden van de voertuigen.

📞Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor communicatie met medewerkers. Je zorgt ervoor dat hun vragen bij de juiste contactpersoon terechtkomen en je spreekt medewerkers aan op hun gedrag, vooral met betrekking tot het naleven van huisregels. Medewerkers weten dat ze bij jou terechtkunnen voor vragen met betrekking tot huisvesting en andere facilitaire zaken, omdat je de eerste lijn van ondersteuning biedt.

Wie zoeken wij?

  • Wij verwachten dat je minimaal een MBO-werk- en denkniveau hebt en bij voorkeur ervaring hebt in een vergelijkbare functie.
  • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk, is vereist.
  • Beheersing van een tweede taal zoals Pools, Lets, Bulgaars of Russisch wordt gewaardeerd.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een positieve instelling.
  • Daarnaast heb je natuurlijk overwicht en kun je anderen aansturen. Je bent een echte teamspeler.

De belangrijkste competenties voor deze functie zijn het kunnen aansturen van anderen, vooral als het gaat om het aanspreken van medewerkers op hun gedrag met betrekking tot het naleven van (huis)regels, en resultaatgerichtheid, waarbij je actief streeft naar het uitvoeren van taken volgens de vastgestelde richtlijnen.

Houd er rekening mee dat deze functie enkele inconveniënten met zich meebrengt, zoals regelmatige deelname aan het verkeer en werktijden buiten kantoortijden.

Ben jij de Sr. Support Employee die ons team komt versterken? Solliciteer nu en draag bij aan een soepele ontvangst en ondersteuning van onze medewerkers! Wij ontvangen graag zo snel mogelijk jouw motivatie en cv via HR@moonengroup.com.