Vacature Jr. Support Employee (40 uur)

 In Nieuws, Vacature

In de rol van Jr. Support Employee speel jij een sleutelrol in het verwelkomen van nieuwe teamleden en zorg je ervoor dat ze naadloos worden geïntegreerd in onze organisatie. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat ze een warm welkom krijgen en alle ondersteuning die ze nodig hebben om succesvol te zijn.

Je rapporteert rechtstreeks aan onze toegewijde Coordinator Support en werkt nauw samen met medewerkers die momenteel verblijven op de locaties waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je bent de persoon die ervoor zorgt dat ze zich thuis voelen en alle benodigde informatie krijgen.

Je dagelijkse uitdagingen

Een van je belangrijkste verantwoordelijkheden is het dagelijkse vervoer van onze medewerkers naar verschillende locaties. Als een medewerker plotseling niet op de planning verschijnt, ben jij degene die ervoor zorgt dat ze toch op hun werkplek aankomen. Je brengt medewerkers naar afspraken met betrekking tot BSN/IBAN en de gemeente voor Basisregistratie Personen. Als je merkt dat een medewerker niet kan starten met werken, communiceer je dit tijdig met de dienstdoende medewerker. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en onderhouden van de bussen, zodat alles soepel verloopt.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Het is belangrijk dat je uitstekend Engels kunt spreken en schrijven, aangezien dit een essentieel onderdeel is van je dagelijkse taken.
  • Als je een tweede taal zoals Pools, Lets, Bulgaars, of Russisch beheerst, is dat een groot pluspunt.
  • Je bent communicatief vaardig en hebt een positieve drive.
  • Je hebt natuurlijk overwicht en kunt medewerkers effectief aansturen.
  • Bovendien ben je een echte teamspeler die graag samenwerkt om doelen te bereiken.
  • Bij alles wat je doet, ben je resultaatgericht. Je bent actief en doelgericht in het uitvoeren van je taken volgens de vastgestelde richtlijnen.

Ons Aanbod

We bieden een uitdagende en gevarieerde functie binnen een dynamische organisatie. Je krijgt de mogelijkheid om persoonlijk te groeien en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Onze inspirerende werkomgeving waar teamwork wordt gewaardeerd, wacht op jouw bijdrage.

Ben jij de enthousiaste Jr. Support Employee die we zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar HR@moonengroup.com en help ons ons team versterken!